Speciale verkoop: -15% bovenop Code: SPECIAL15

Privacyverklaring

Ons privacybeleid is momenteel alleen in het Duits beschikbaar. Deze zijn te vinden op https://www.running-point.de/datenschutz/
Binnenkort zal een nationale vertaling worden toegevoegd. Hieronder vindt u een door een machine vertaalde versie in uw eigen taal:

I. Hoe contact

Deze instructies gelden voor de verwerking van gegevens door:

Tennis-Point GmbH
Running Point
Hans-Böckler-Str. 29-35
33442 Herzebrock-Clarholz
Germany
Duitsland
E-Mail: info@running-point.nl
Telefon: 024 - 80 803 56
https://www.running-point.nl/

De officer door Running Point is te vinden op Adres, ter attentie van de functionaris voor gegevensbescherming, of per e-mail op datenschutz@tennis-point.de.

II. Verwerking van persoonsgegevens en de aard en het doel

1. Webhosting

Voor de realisatie van deze website maken wij gebruik van de hostingservice

Salesforce Commerce Cloud van Salesforce.com. Inc, The Landmark @ One Market, Suite 300, San Francisco, CA 94105 (hierna te noemen "Salesforce").

Deze website wordt door Salesforce op hun servers opgeslagen (hosting). Voor het een goed functioneren van deze website is het gebruik van een webhostingservice noodzakelijk. De gebruikmaking van Salesforce gebeurt op basis van Art. 6, lid 1 sub. f van de AVG inzake onze gerechtvaardigde belangen voor verwerking van gegevens via deze website.

 

In het kader van de hosting worden door Salesforce, in opdracht van ons, persoonsgegevens verwerkt die worden verzameld via de volgende handelingen van de gebruiker van de website:

 • bij een bezoek aan onze website;
 • bij het plaatsen van een bestelling in onze online shop;
 • bij het aanmaken en gebruiken van een klantaccount;
 • bij het gebruikmaken van de functie ‘Opnieuw verkrijgbaar‘;
 • bij het invullen van het contactformulier;
 • bij aanmelding voor onze nieuwsbrieven.

Om gebruik te kunnen maken van de Commerce Cloud hebben we met Salesforce een overeenkomst voor gegevensverwerking gesloten. Salesforce is volgens deze overeenkomst gehouden om de gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te verwerken en daarbij de rechten van de personen in kwestie te beschermen en te waarborgen. Het verstrekken van persoonsgegevens aan Salesforce gebeurt op basis van de bindende bedrijfsvoorschriften t.a.v. privacy van Salesforce volgens art. 46 lid 2b, en art. 47 AVG (zogeheten Corporate Binding Rules) en de standaardbepalingen voor gegevensbescherming van de Europese Commissie volgens art. 46, lid 2c AVG. De juridische kaders hiervoor werden vastgelegd in het Salesforce Data Processing Addendum dat we met Salesforce hebben gesloten. Daarnaast is de Salesforce Commerce Cloud gecertificeerd volgens betrouwbare veiligheidsnormen, zoals PCI-DSS, SOC2, ISO 27001.

Voor meer informatie over gegevensbescherming met betrekking tot de Salesforce Commerce Cloud kunt u de Privacyverklaring van Salesforce raadplegen.

2. Wanneer u onze website bezoekt

Wanneer u roepen naar onze website https://www.running-point.nl/ browser die op de apparaatgegevens van uw naar de server van onze website automatisch verzonden gebruikt worden. Deze informatie wordt tijdelijk opgeslagen in een zogenaamde logboekbestand. De volgende informatie is hier verzameld zonder uw tussenkomst en opgeslagen, en na 14 dagen verwijderd van de log-bestanden:

 • IP-adres van de aanvragende computer
 • Datum en tijdstip van toegang,
 • Naam en URL van het bestand,
 • Web site, van waaruit het wordt geraadpleegd (verwijzende URL)
 • Besturingssysteem van de computer aanvragen van informatie,
 • Browsertype en versie, alsmede aanvullende informatie afkomstig van de browser (zoals het besturingssysteem van uw computer).

De gegevens worden verwerkt door ons de volgende doeleinden:

 • om ervoor te zorgen voor een goede onderhandeling van de website,
 • om ervoor te zorgen voor een comfortabel gebruik van onze site.
 • om de beveiliging van het systeem en de stabiliteit.
 • aan de opsporing en preventie van aanslagen op onze website.
 • continu te verbeteren van de site, evenals
 • aan andere statistische en administratieve doeleinden.

De rechtsgrondslag voor de gegevensverwerking is vriendelijk. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f DSGVO. Ons belang is met bovenstaand voor doeleinden van de gegevensverwerking.
In het geval van een aanval op onze netwerkinfrastructuur, zullen wij evalueren uw verzamelde IP-adres aan de bewering of verdediging van juridische claims.
Daarnaast hanteren wij bij een bezoek aan onze website cookies, evenals de analysediensten. Meer gedetailleerde uitleg van dit zie punten IV en V van dit privacybeleid.

3. In het kader van een bestelling in onze online shop

Wilt u producten bestellen als gast of als een geregistreerde klant op onze website, zullen wij de volgende verplichte informatie verwerken:

 • Aanhef, voornaam, achternaam,
 • een geldig e-mailadres,
 • Facturatie en leveringsadres
 • Afhankelijk van de betaalmethode geselecteerd door u, indien van toepassing betalingsgegevens (bijvoorbeeld credit cardnummer)

Deze gegevens worden verwerkt,

 • kunt u om u te identificeren als onze partner overeenkomst
 • Controleer de ingevoerde gegevens voor plausibiliteit;
 • Betaling verwerking en verzending van uw bestelling.
 • Indien nodig om de personalisatie van reclame;
 • voor de verwerking van om het even welk presenteren garantieclaims evenals doen gelden van aanspraken tegen je.

We werken in het kader van uw bestelling

parcelLab GmbH, Landweer str. 39 80336 München en Emarsys, Stralauer Platz 34, 10243 Berlin

Als dienstverlener voor logistiek en transactie meldingen samen, waarin we aan voor berichten aan volgnummers, evenals de tussenkomst van de rendementen stuurt etc. de gegevens die nodig zijn voor de scheepvaart en een terugkeer met inbegrip van uw E-Mail. De serviceprovider werd gekozen door onze zorgvuldige en in dienst is gebonden aan onze instructies en regelmatig, met name met betrekking tot de passende technische en organisatorische maatregelen voor beveiliging van gegevens zal worden gecontroleerd. Een gegevensoverdracht in landen buiten de EER vindt niet hier plaats.
Verwerking van gegevens wordt op uw verzoek en op de wijze uitgevoerd. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. b en verlicht. f DSGVO voor deze doeleinden voor de uitvoering van het contract en andere precontractuele maatregelen, evenals onze rechtmatige belangen vereist.
De persoonlijke gegevens verwerkt voor de bestelling door ons is opgeslagen tot het verstrijken van de wettelijke garantie en vervolgens automatisch verwijderd, tenzij dat wij na artikel 6 lid 1 p. 1 verlicht. c DSGVO als gevolg van fiscale en commerciële opslag en documentatie-eisen (van het Duitse wetboek van Koophandel, het Wetboek van strafrecht of AO) voor een langere opslag nodig zijn of in een verdere opslagtype. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. een DSGVO hebben ingestemd.

4. Bij het aanmaken van een account van de klant

Zij bieden u de mogelijkheid om een klantenaccount maken met ons. Voor de registratie en de oprichting van een klantenrekening moeten we de volgende informatie:

 • Aanhef, voornaam, achternaam,
 • Aanhef, voornaam, achternaam,
 • een geldig e-mailadres,
 • Facturatie en leveringsadres
 • Wachtwoord.

U kunt ook vrijwillig meer informatie (zoals Maak van uw datum van geboorte).
Deze gegevens worden verwerkt,

 • kunt u om u te identificeren als onze klant
 • Controleer de ingevoerde gegevens voor plausibiliteit;
 • te personaliseren de reclame-activiteiten;
 • voor de verwerking van om het even welk presenteren garantieclaims evenals doen gelden van aanspraken tegen je.

Wij werken met

Emarsys Stralauer Platz 34, 10243 Berlin (in de volgende "emarsys")

Als gespecialiseerde dienstverlener voor het beheer van de relatie van de klant naar documentatie, administratieve en marketingdoeleinden samen, sturen wij uw stamgegevens (titel, voornaam en achternaam, postcode, locatie, e-mailadres). Deze serviceprovider werd geselecteerd door onze zorgvuldig en in opdracht, is gebonden aan onze instructies en regelmatig, met name met betrekking tot de passende technische en organisatorische maatregelen voor beveiliging van gegevens zal worden gecontroleerd. Een overdracht van de gegevens in niet-EER-landen vindt niet plaats.
Verwerking van gegevens wordt op uw verzoek en op de wijze uitgevoerd. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. b en verlicht. f DSGVO voor deze doeleinden voor de uitvoering van het contract en andere precontractuele maatregelen en vanwege onze rechtmatige belangen vereist.
We slaan de door ons verzamelde voor registratie en inschrijving totdat u de verwijdering van uw account tegen ons verzoek persoonlijke gegevens. In het geval van schrapping verlangen, wij bieden alleen de vereiste informatie over uw bestellingen, tenzij een verdere opslag op basis van art. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht b DSGVO voor de uitvoering van de opdracht noodzakelijk is of wij als bedoeld in artikel 6 lid 1 p. 1 verlicht. c DSGVO als gevolg van fiscale en commerciële opslag en documentatie-eisen (van het Duitse wetboek van Koophandel, het Wetboek van strafrecht of AO) voor een langere opslag zijn vereist.

5. Im wanneer u de functie back-beschikbaar

Als uw gewenste item niet op voorraad is, kunt u van onze rug-beschikbare functie, inlichten zodra het item weer beschikbaar is. Dit is nodig om uw naam en uw e-mailadres opgeven.
Verwerking van gegevens wordt op uw verzoek en op de wijze uitgevoerd. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. b DSGVO en precontractuele maatregelen is vereist.
De door ons verzamelde persoonlijke gegevens worden verwijderd na de voltooiing van het verzoek van u, behalve dat we dat als gevolg van de aard van uw verzoek houden moeten of wij waarnaar wordt verwezen in artikel 6, lid 1 p. 1 verlicht. c DSGVO als gevolg van fiscale en commerciële opslag en documentatie-eisen (van het Duitse wetboek van Koophandel, het Wetboek van strafrecht of AO) voor een langere opslag zijn vereist.

6.In het kader van het gebruik van ons contactformulier / klantenservice

U kunt ons algemene vragen sturen via het contactformulier op onze site. Wij vragen u om uw voor- en achternaam en een geldig e-mailadres. Wij hebben deze informatie nodig om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Persoonlijke informatie daarbuiten, zoals uw adres, een bestelnummer of uw telefoonnummer, wordt niet verzameld, tenzij u deze informatie vrijwillig verstrekt.

De gegevensverwerking ten behoeve van contact met ons wordt uitgevoerd in antwoord op uw verzoek en op basis van Art. 6 (1) p. 1 lit. b DSGVO of ter bescherming van onze legitieme belangen op grond van Art. 6 (1) p. 1 lit. f DSGVO. Ons gerechtvaardigd belang is om vragen van onze klanten te kunnen beantwoorden en zo een goed functionerende klantenservice te garanderen.

De door ons verzamelde persoonsgegevens voor het gebruik van het contactformulier worden gewist nadat wij de door u gestelde vraag hebben afgehandeld, tenzij wij deze vanwege de aard van uw vraag moeten bewaren of wij op grond van artikel 6 lid 1 p. 1 lit. c DSGVO verplicht zijn deze langer te bewaren vanwege verplichtingen tot het bewaren en documenteren van gegevens op grond van het belasting- en handelsrecht (uit HGB, StGB of AO).

a. Freshdesk-service

Om uw verzoek te verwerken, werken wij samen met de volgende gespecialiseerde dienstverleners, aan wie wij de hiervoor benodigde persoonsgegevens doorgeven:

Klantenservice via Freshworks Inc., 2950S. Delaware Street, Suite 201, San Mateo, CA 94403 (hierna de ""Freshdesk"").

Deze dienstverlener is door ons zorgvuldig geselecteerd en aangesteld, is gebonden aan onze instructies en wordt regelmatig gecontroleerd, in het bijzonder met betrekking tot de passende technische en organisatorische maatregelen voor gegevensbeveiliging. Freshdesk maakt hiervoor gebruik van servers in Europa, gegevens worden niet doorgegeven aan de VS. Zie hier: https://www.freshworks.com/privacy/data-hosting/

b. Verkoop

Voor klantenondersteuning werken wij samen met de volgende gespecialiseerde dienstverlener, aan wie wij de daarvoor benodigde persoonsgegevens doorgeven:

De klantenservice van Salesupply Deutschland GmbH, Dr.-Detlev-Karsten-Rohwedder-Str. 17, 47228 Duisburg (hierna "Salesupply" genoemd).

Wij hebben met Salesupply een overeenkomst voor orderverwerking gesloten. Via deze overeenkomst verzekert Salesupply dat zij de gegevens verwerkt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de bescherming van de rechten van de betrokkene waarborgt.

7. In het kader van onze nieuwsbrieven

Als een klant of prospect sturen wij u op onze nieuwsbrief. Als u nog niet onze klant wens om onze nieuwsbrief te ontvangen, moeten we alleen uw e-mailadres en de details voor het verzenden van de nieuwsbrief als u zou willen worden geïnformeerd over producten voor vrouwen of mannen. Daarnaast kunt u ons vrijwillig uw eerste en laatste naam, zodat we u persoonlijk kunnen aanpakken. Het verzenden gebeurt op uw uitdrukkelijke toestemming (art.) 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. een DSGVO). Als u al klant bent, sturen wij u op basis van art. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f, DSGVO en onze legitieme belangen, om u te informeren over de huidige productaanbevelingen (direct marketing).
Voor de personalisatie van de nieuwsbrief gebruiken we de volgende gespecialiseerde dienstverleners, waarnaar we de noodzakelijke persoonlijke gegevens (e-mail adres) en de gegevens van de klant, tenzij een vrijwillige klantrekening met ons tot stand gebracht hebt ingediend:

Emarsys, Stralauer Platz 34, 10243 Berlin (in de volgende "emarsys")

ein. Met emarsys kunt meten we het gedrag van onze geregistreerde gebruikers en nieuwsbrief ontvangers en evalueren. Het gaat hierbij om de opening, klik, bounce, Ledikanten, sign-out, en conversie snelheid. De evaluatie is uitgevoerd door middel van cookies of pixeltags, informatie zoals het IP-adres, browserversie type /-collect, e-mailclient en tijd van het gesprek. Dit kan die de mail opent en het ingeperkte Verwijzigingen track ook klikken. De analyse van het gedrag van de gebruiker wordt uitgevoerd voor het doel te identificeren leesgewoonten en vervolgens uitlijnen inhoud, om het succes van e-mailcampagnes te meten en te verbeteren, met name aan onze u uw interesses op basis van relevante en gerichte aanbiedingen te aanwezig. Een gegevensoverdracht in landen buiten de EER vindt niet hier plaats.
U kunt de personalisatie van de nieuwsbrief op elk gewenst moment tegenspreken door te sturen van een e-mail naar datenschutz@tennis-point.nl verzenden. Als je dit gebruiken, we geen meer personalisatie zal maken, maar kan blijven sturen u onze algemene nieuwsbrief.
Daarnaast ook volledig afmelden voor onze nieuwsbrieven is mogelijk op elk gewenst moment, bijvoorbeeld via een link onderaan elke nieuwsbrief. Als alternatief, u kunt toewijzen het aanmeldingsverzoek graag op elk gewenst moment info@tennis-point.nl door E-Mail verzenden. Hun persoonsgegevens die worden verwerkt in deze context en voor de doeleinden van de Newsletterversands onmiddellijk na de afmelding zullen worden verwijderd, maar wij behouden ons het feit dat u bezwaar hebben gemaakt tegen adres en e-mail, om u in te helpen Toekomst komen niet per ongeluk op nieuwsbrief.

 

7.1 Analyse van de nieuwsbrief

Wij gebruiken het analyse-instrument Pardot van salesforce.com Inc, The Landmark at One Market, Suite 300, San Francisco, CA 94105, VS. Voor de analyse bevatten de verzonden e-mails zogenaamde "web beacons". Dit zijn bestanden ter grootte van een pixel die worden opgehaald van de server van onze dienstverlener wanneer de nieuwsbrief wordt geopend. Voor analysedoeleinden worden de toegangsgegevens en de webbakens gekoppeld aan uw e-mailadres en een individuele ID.

U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de evaluatie van uw gebruikersgedrag door te klikken op de link "unsubscribe" in elke nieuwsbrief-e-mail of door ons daarvan op de hoogte te brengen via een e-mail aan datenschutz@running-point.nl.

III. Verstrekking van gegevens aan derden

In het bijzonder, voorzover dit toegestaan bedrijfsvoorschrift en per type. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. b DSGVO de behandeling van contractuele betrekkingen met u is vereist, worden uw persoonlijke gegevens doorgegeven aan derden.

1. Voor verwerking van betalingen

De overdracht van betalingsgegevens op betaling of krediet-instellingen bevat om een betalingstransactie te voltooien. Voor de verwerking, is het wellicht nodig dat wij de persoonlijke gegevens die zijn verzameld in het betalingsproces, zoals naam, adres, telefoonnummer, E-Mail adres, creditcard of bankrekening gegevens en transactie-informatie naar de betalingsdienstaanbieder doorgeven. Meestal de betaling-serviceprovider, maar zelfs het verzamelen van deze gegevens. De doorgegeven gegevens kunnen worden gebruikt door de derde-partij uitsluitend voor deze doeleinden.
In het kader van de uitvoering van het contract overeenkomstig art. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. B DSGVO gebruiken we voor de betaling van de volgende beursgenoteerde payment serviceprovider (betalingsdienstaanbieder).

a. Credit card betalingen

Als u betaalt met credit card (Visa/Mastercard), zijn uw betalingsgegevens gem. Art. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. (b) DSGVO voor de

Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland (hierna “Stripe”)

verzameld, opgeslagen en onthulde alleen voor de bedrijven die betrokken zijn in het betalingsproces.
Met de credit card betaling aanvaard u de bepalingen en voorwaarden van de payment provider. Een verzameling of het opslaan van betalingsgegevens door ons is in dit geval niet gedaan.
Meer informatie vindt u in de privacy van uw credit card bedrijf.

 

b. contant

Kiest u voor de betaling methode "Bar nummer", wij geven uw persoonlijke gegevens (naam en achternaam, straat, huis nummer, postcode, plaats, geboortedatum, e-mailadres en eventueel telefoonnummer) op de betalingsdienstaanbieder met het oog op de verwerking van betaling

Cash Payment Solutions GmbH, Dircksenstr. 40, 10178 Berlijn

verder, zodat de contante betalingsoplossingen GmbH die u voor de desbetreffende transactie een individueel gegenereerd nummer of bar code (sog. "Betaling") kan bieden. Met dit nummer certificaat, is het mogelijk om af te wikkelen dat de transactiekosten in contant geld in de bedrijfsruimten van partnerbedrijven van contante betalingsoplossingen GmbH u. Proces van de betaling methode "Bar nummer", de contante betalingsoplossingen GmbH is de kredietinstelling

NordFinanz Bank Aktiengesellschaft, Martini weg 48, 28195 Bremen (hierna "NordFinanz")

ein. De cash betalingsoplossingen GmbH, evenals het gebruik van NordFinanz uw persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden van de uitvoering van de betaalmethode "Bar nummer" en te voldoen aan regelgeving voor witwaspraktijken.

 

c. Betaling met PayPal

Wij bieden door middel van de betalingsdienstaanbieder voor betaalverwerking

PayPal PayPal (Europe) S. s.à r.l. et Cie S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, l-2449 Luxemburg (in de volgende "PayPal")

op. Wanneer u met uw PayPal-rekening betaalt, zal ze op de website van PayPal worden doorverwezen. Daar kunnen zij inloggen met hun accountgegevens en maak de betaling. Selecteer de betalingsmethoden "Bankkaart", "Credit card" of "Aankoop op rekening", zal u ook op de website van PayPal worden doorverwezen. Daar kunt u opdracht geven de betaling met of zonder een PayPal-account met de betalingsgegevens. We hebben geen toegang tot de persoonlijke gegevens verzameld door PayPal. PayPal is verantwoordelijk voor de verwerking ervan.
Voor meer informatie over gegevensbescherming in het kader van PayPal, in de privacybeleid van PayPal .

 

d. Betaling via Klarna

i. Klarna Pay Later

Als u uw bestelling op rekening betaalt via Klarna, doen wij een vooruitbetaling. Wanneer u voor deze betaaloptie kiest, worden uw persoonsgegevens daarom door Stripe doorgegeven aan:

Klarna GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München (hierna „Klarna“)

(zie de verklaring inzake gegevensbescherming van Klarna op: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy ) voor de beoordeling van ons kredietrisico.

Klarna laat het kredietrisico beoordelen door kredietbureaus en ontvangt informatie en eventueel informatie over de kredietwaardigheid op basis van wiskundig-statistische procedures (scoring), waarvan de berekening onder andere adresgegevens en uw geboortedatum omvat.

Klarna werkt samen met de volgende kredietagentschappen:

 • Deltavista GmbH, Freisinger Landstraße 74, D-80939 München, Tel.: +49 (0)721-25511-777
 • Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstraße 11, D-41460 Neuss, Tel.: +49 (0)2131-109-501, Fax: -557
 • infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, Tel.: +49 (0)7221-5040-1000, Fax: -1001
 • Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, D-22761 Hamburg, Tel.: +49 (0)40-89803-0, Fax: -777
 • Deutsche Post Direkt GmbH, Junkersring 57, 53844 Troisdorf
 • Regis24 GmbH, Wallstraße 58, D-10719 Berlin, Tel.: +49 (0)30 44350-240, Fax: -249
 • CRIF Bürgel GmbH, Radlkoferstraße 2, D-81373 München, Tel.: +49 40 89803-0, Fax: -777/ 778
 • SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden (Informatie over de over u opgeslagen gegevens kunt u verkrijgen bij de SCHUFA Holding AG, Consumentenservice, Postfach 5640, 30056 Hannover)

Het verzamelen, opslaan en doorsturen van deze informatie gebeurt daarom om uw kredietwaardigheid te controleren en in ons belang om een betalingsachterstand te vermijden, alsook voor fraudepreventie op basis van art. 6 lid 1, p. 1 lit. f DSGVO. Op basis van deze informatie wordt een statistische waarschijnlijkheid van een wanbetaling en dus uw solvabiliteit (kredietwaardigheid) berekend. Als de kredietcontrole positief is, is een bestelling op rekening mogelijk. Is de kredietcheck negatief, dan staat ons shopsysteem niet toe dat u op rekening betaalt. De beslissing of een bestelling ook op rekening mogelijk is, is uitsluitend gebaseerd op een geautomatiseerde beslissing van ons online shopsysteem, die wordt uitgevoerd door Klarna of de door haar ingeschakelde kredietbureaus, zodat een handmatige controle van uw documenten door een van onze medewerkers niet afzonderlijk plaatsvindt.

Wanneer wij geautomatiseerde besluiten met rechtsgevolgen nemen, hebt u het recht om informatie te verkrijgen over de betrokken logica en de reikwijdte en de beoogde gevolgen van die gegevensverwerking. U kunt het geautomatiseerde besluit met ons laten toetsen en uw standpunt toelichten, en u hebt het recht op menselijke tussenkomst door ons. Hiertoe kunt u contact opnemen met shop@klarna.com.

ii. Klarna Pay Now

1. Klarna onmiddellijke overschrijving

Als u uw bestelling via een directe bankoverschrijving betaalt, hebt u alleen uw rekeningnummer, BIC of bankcode en de PIN en TAN van uw online bankrekening nodig. Tijdens het bestelproces wordt u automatisch doorgestuurd naar een beveiligd betalingsformulier van Klarna Bank AB ("Klarna"). Onmiddellijk daarna ontvangt u een bevestiging van de transactie. Wij ontvangen dan direct het overschrijvingskrediet. Iedereen met een geactiveerde online bankrekening met PIN/TAN procedure kan de Sofortüberweisung als betaalmethode gebruiken. Houd er rekening mee dat enkele banken nog geen betaling per overschrijving ondersteunen.

2. Klarna automatische incasso

Als u bij het plaatsen van uw bestelling kiest voor automatische incasso, moet u uw rekeninggegevens (IBAN en BIC) doorgeven aan Klarna. Het betalingsbedrag is verschuldigd voor betaling via automatische incasso bij het sluiten van de overeenkomst en wordt door Klarna van de door u opgegeven rekening afgeschreven. De afschrijving vindt plaats na verzending van de goederen. U wordt per e-mail over de datum geïnformeerd. De methode van automatische afschrijving vereist onder andere een succesvolle identiteits- en kredietcontrole (zie hieronder onder III. 1. e. i.).

iii. Klarna Pay over time („Betaling in termijnen“)

Als u betaling in termijnen selecteert als betalingsoptie voor uw bestelling, worden uw persoonsgegevens door Stripe doorgegeven aan Klarna om uw identiteit en kredietwaardigheid te controleren.

Klarna laat het kredietrisico beoordelen door kredietbureaus en ontvangt informatie en zo nodig kredietwaardigheidsinformatie op basis van mathematisch-statistische procedures (scoring), waarvan de berekening onder andere adresgegevens en uw geboortedatum omvat. Voor de exacte procedure, zie III. 1. e. i. Daar vindt u een lijst van de kredietbureaus waarmee Klarna samenwerkt.

De persoonsgegevens die aan Klarna worden doorgegeven zijn meestal de voornaam, achternaam, adres, geboortedatum, geslacht, e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer en andere gegevens die nodig zijn voor de verwerking van een aankoop op afbetaling. Met het oog op de besluitvorming over de totstandkoming, uitvoering of beëindiging van een contractuele relatie verzamelt en gebruikt Klarna gegevens en informatie over het betalingsgedrag van de betrokkene in het verleden, alsmede waarschijnlijkheidswaarden voor zijn gedrag in de toekomst (de zogenaamde scoring). De score wordt berekend op basis van wetenschappelijk erkende wiskundig-statistische methoden.

Wanneer wij geautomatiseerde besluiten met rechtsgevolgen nemen, hebt u het recht om informatie te verkrijgen over de betrokken logica en de reikwijdte en de beoogde gevolgen van die gegevensverwerking. U kunt het geautomatiseerde besluit met ons laten toetsen en uw standpunt toelichten, en u hebt het recht op menselijke tussenkomst door ons. Hiertoe kunt u contact opnemen met shop@klarna.com.

 

2. Naar de credit check

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling betalen op factuur of via automatische incasso. Bij het selecteren van deze betalingsopties, gaan we op voorhand. Zodra de bestelling is voltooid, is ons een automatische parameter screening op basis van klantgegevens, met inbegrip van adres, uitgevoerd. Vervolgens kunnen uw persoonlijke gegevens op een van de volgende aanbieders:

 • Experian Grote Marktstraat 49 (Sijthoff City) 2511 BH Den Haag
 • Creditreform Boniversum GmbH Hamilton Bergstrasse 11 41460 Neuss
 • CRIFGmbH Kaiserstraße 217 76133 Karlsruhe

Bedrijf X respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om het bestelproces zo snel en optimaal mogelijk te laten verlopen. Bedrijf X zal uw persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aankoop. Bedrijf X behoudt zich het recht voor om op de door de klant verstrekte gegevens een kredietrisicotoets uit te voeren bij Experian en op basis van verkregen informatie een alternatieve betaalwijze aan te bieden. Indien u na levering van de goederen niet tot betaling over gaat, zullen uw gegevens worden opgenomen in de schuldendatabase van Experian. Dit kan consequenties hebben voor uw creditscore en mogelijk tot afwijzingen leiden bij toekomstige aankopen en het aangaan van overeenkomsten.

3. Fraudepreventie

Daarnaast bieden wij als gevolg van onze gerechtvaardigde belangen van fraudepreventie tot de

Risk.Ident GmbH Am Sandtorkai 50 20457 Hamburg Germany (im Folgenden Risk.Ident)

Informatie over niet-vordering-gerelateerd probleem (bijvoorbeeld gegevens al heeft plaatsgevonden naar apparaten die fraude). Wij hebben ook Risk.Ident besteld om gegevens te verwerken op de websites van onze webshop met behulp van cookies en tracking technologieën voor de ontdekking van het apparaat dat wordt gebruikt door de gebruiker. Een toewijzing voor een bepaalde gebruiker wordt niet gedaan. Voor zover de IP-adressen worden verzameld door middel van Risk.Ident, zijn zij onmiddellijk gecodeerd. De gegevens in een database van de fraudebestrijding, door Risk.Ident worden afgezet waar de apparaten door ons opgeslagen gegevens waarvan het reeds gebruikt (poging tot) daden van fraude is gekomen, worden opgeslagen. Ook, geen toegewezen aan specifieke gebruikers.
Deel van het bestelproces op onze website krijgen we een risicobeoordeling op de RD Session Host apparaat van de gebruiker uit de database van Risk.Ident. Deze risico-evaluatie met betrekking tot de waarschijnlijkheid van een fraude poging rekening wordt gehouden met o.a. of het apparaat is een heeft gekozen door middel van verschillende dienstverleners, of het apparaat een vaak veranderende geo-verwijzing, zoveel transacties via het mobiele apparaat heeft aangebracht en of een proxyverbinding te gebruiken.
Verwerkt dus met het oog op de preventie van fraude op basis van art. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f DSGVO.

 

4. Verzenden van de bestelde artikelen

Om uw bestelling in onze shop te kunnen verzenden (art. 6 lid 1 p. 1 lit. b AVG) en vanwege onze gerechtvaardigde belangen om het verzendproces voor u zo ongecompliceerd en soepel mogelijk te laten verlopen (art. 6 lid 1 p. 1 lit. f AVG), geven wij uw gegevens die u als afleveradres heeft opgegeven, alsmede uw e-mailadres door aan verzenddienstverleners die uw zending vervoeren, uitsluitend met het oog op de levering van de goederen en met het oog op de geïndividualiseerde melding van de goederenlevering. Als het nodig is om een leveringsdatum te coördineren, bijvoorbeeld in het geval van verzending van goederen (art. 6 lid 1 p. 1 lit. b. AVG) en u ons uw telefoonnummer hebt meegedeeld, geven wij dit ook door aan de expediteurs die uw zending vervoeren, uitsluitend met het oog op de coördinatie van een leveringsdatum. Deze dienstverleners vallen onder het postgeheim.

5. Voor intern beheer en promotionele doeleinden

Wij zijn onderdeel van de SIGNA Sports United. In die hoedanigheid en in het kader van contractuele verplichtingen stellen wij tot uw persoon herleidbare gegevens (gepseudonimiseerde gebruikersprofielen)

voor analyse- en marketingdoeleinden (bijv. Google Analytics en Salesforce DMP) ter inzage beschikbaar aan SIGNA RetailSports United GmbH, Freyung 3, 1010 Wenen, Oostenrijk (hierna te noemen: SIGNA)

en/of aan de dochtermaatschappijen van SIGNA Sports United GmbH.

6. Om te controleren aanvragen

a. Trusted Shops

Om het Trusted Shops-keurmerk op de website weer te geven en om kopers, na het plaatsen van een bestelling Trusted Shops-producten aan te kunnen bieden, werd de Trusted Shops Trustbadge geïntegreerd.

Eén en ander in het kader van het kunnen optimaliseren van de marketing van onze producten, waarbij een nauwkeurige belangenafweging in acht wordt genomen conform art. 6, lid 1, sub. f van de AVG. De Trustbadge en de bijbehorende beschikbare diensten worden aangeboden door de

Firma Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen, Duitsland.

Bij het opvragen van de Trustbadge slaat de webserver enkel automatisch een zogeheten server-logfile op met daarin gegevens, zoals de naam van het opgevraagde bestand, uw IP-adres, datum en tijdstip van de opvraging, de hoeveelheid verzonden data en de opvragende provider (toegangsgegevens). Voornoemde toegangsgegevens worden uiterlijk zeven dagen na uw bezoek aan de website automatisch overschreven.

Als u besluit om, na het afronden van een bestelling, gebruik te maken van Trusted Shops-producten, of als u zich al hebt aangemeld voor voornoemd gebruik, worden uw persoonsgegevens enkel aan Trusted Shops verstrekt. Hierop is de door u met Trusted Shops gesloten overeenkomst van toepassing.

b. Google beoordelingen

Hebt u de mogelijkheid te evalueren van het aankoopproces op onze website via de enquête door Google klant beoordelingen. Als u deelnemen aan uitdrukkelijk instemmen met (art.) 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. een enquête is een DSGVO verstuurd), na de bestelling van Google. Om dit te doen, bieden wij de volgende informatie over uw bestelling

 • Order-ID
 • Uw e-mailadres
 • het land waarnaar de order wordt afgeleverd
 • de leverdatum van de bestelling, en
 • het artikelnummer van de wereldhandel de test gegevens toewijzen aan één van onze artikelen

aan

Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (hierna te noemen: Google)

in de Verenigde Staten.

De verantwoording voor de verwerking van persoonsgegevens door Google ligt bij Google en is gebaseerd op de standaardbepalingen voor gegevensbescherming van de Europese Commissie conform art. 46, lid 2c van de AVG. Google heeft bovendien omvangrijke technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of ongeoorloofde vernietiging, abusievelijk verlies, onopzettelijke beschadiging of wijziging alsook tegen ongeoorloofde inzage of toegang tot uw persoonsgegevens. De door Google getroffen maatregelen zijn gecertificeerd volgens de norm ISO/IEC 27001:2013.

U hebt te allen tijde het recht om de door u aan ons verleende toestemming te herroepen. Hierdoor zijn wij gehouden de gegevensverwerking, zoals hiervoor beschreven en die op voornoemde toestemming is gebaseerd, stop te zetten. Hier vindt u meer informatie over het <www.bazaarvoice.com). Om je een e-mail te kunnen sturen met het verzoek je aankoop te beoordelen, moeten jouw mailadres en aankoopgegevens worden verwerkt. De verwerking van deze persoonsgegevens dient uitsluitend ter behartiging van ons gerechtvaardigd belang, in dit geval de beoordeling van ons assortiment, conform het bepaalde in Art. 6 lid 1 sub f van de AVG.

Mocht je deze mail met verzoek om een beoordeling van jouw aankoop niet willen ontvangen, klik dan op de volgende link en selecteer de optie ‘Opt-out‘. Bij overdracht van persoonsgegevens aan derde landen, moet betrokken derde land een passend beschermingsniveau bieden op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming binnen de EU.

7. Voor bon aanbiedingen van Sovendus GmbH

Voor het selecteren van een huidige coupon aanbod van belang zijn voor ons kunstenaars en gecodeerd de hash van uw e-mailadres en uw IP-adres aan de

Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe (Sovendus)

geleverde (art.) 6 ABS. 1 f DSGVO).
De pseudonieme hash van het e-mailadres gebruikt rekening een mei presenteren conflict tegen reclame door Sovendus (art.) 21 ABS. 3, art. 6 ABS. 1 p. 1 aangestoken. c DSGVO). Het IP-adres wordt gebruikt uitsluitend ten behoeve van de gegevensbeveiliging door Sovendus en na zeven dagen normaal geanonimiseerd (art.) 6 ABS. 1 S. 1 f DSGVO). Ook geven wij kunstenaars volgorde orders met munt, sessie-ID, coupon code en tijdstempel van Sovendus (art.) voor de facturering, 6 ABS. 1 p. 1 aangestoken. f DSGVO). Als u geïnteresseerd bent in een coupon aanbod van Sovendus, naar uw e-mailadres geen reclame tegenstrijdigheid bestaat en klik op de banner coupon verschijnt alleen in dit geval, worden gecodeerd door ons titel, naam, postcode, land en uw e-mail adres naar Sovendus om de Voorbereiding van de voucher geleverd (art.) 6 ABS. 1B, f DSGVO).
U vindt meer informatie over de verwerking van uw gegevens door Sovendus hier.

 

8. Voor de integratie van de vertrouwde winkels Trustbadges

De Trusted Shops Trustbadge is op deze website geïntegreerd om ons Trusted Shops keurmerk en de verzamelde beoordelingen te tonen en om na een bestelling Trusted Shops producten aan kopers aan te bieden.

Dit is noodzakelijk om onze gerechtvaardigde belangen te beschermen met het oog op een optimale marketing van ons aanbod en veilige aankopen mogelijk te maken in overeenstemming met art. 6 lid 1 sub f AVG. De Trustbadge en de daarbij aangevraagde diensten zijn een aanbod van Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen. De trustbadge wordt verstrekt door een CDN-provider (Content-Delivery-Network) als onderdeel van de orderverwerking. Trusted Shops GmbH maakt ook gebruik van dienstverleners uit de VS. Een adequaat niveau van gegevensbescherming is gewaarborgd. Meer informatie over gegevensbescherming bij Trusted Shops GmbH vindt u hier: https://www.trustedshops.nl/juridische-informatie/

Wanneer de Trustbadge wordt opgeroepen, slaat de webserver automatisch een zogenaamd serverlogbestand op dat ook uw IP-adres, de datum en tijd van het gesprek, de hoeveelheid overgedragen gegevens en de aanvragende aanbieder (toegangsgegevens) en documenten bevat. Individuele toegangsgegevens worden opgeslagen in een veiligheidsdatabase voor de analyse van beveiligingsproblemen. De logbestanden worden ten laatste 90 dagen na het aanmaken automatisch verwijderd.

Verdere persoonlijke gegevens worden aan Trusted Shops GmbH doorgegeven wanneer u na het voltooien van een bestelling besluit om Trusted Shops producten te gebruiken of wanneer u zich reeds voor gebruik heeft geregistreerd. De contractuele overeenkomst tussen u en Trusted Shops is van toepassing. Hiervoor vindt een automatische verzameling van persoonlijke gegevens uit de bestelgegevens plaats. Of u al dan niet al geregistreerd staat als Trusted Shops klant wordt automatisch gecontroleerd door middel van een neutrale parameter, het e-mail adres wordt door middel van een cryptologische eenrichtingsfunctie gecontroleerd. Het e-mailadres wordt omgezet naar deze hashwaarde, die voor Trusted Shops niet kan worden gedecodeerd voordat het wordt verzonden. Na controle op een overeenkomst wordt de parameter automatisch verwijderd.

Dit is noodzakelijk voor de vervulling van onze gerechtvaardige belangen en die van Trusted Shops in de bescherming van de koper met betrekking tot de specifieke bestelling en de transactiewaarderingsdiensten volgens art. 6 lid 1 sub f AVG. Meer informatie, inclusief uw recht op bezwaar, vindt u in de Trusted Shops Privacy Policy hierboven gelinkt en in de Trustbadge.

9. Als u op ingesloten YouTube-video's klikt

Wij vertrouwen op onze website op basis van art. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f DSGVO en onze legitieme belangen, interessant om te ontwerpen van de verschijning van onze website voor u componenten (video's) van het bedrijf van YouTube, LLC 901 cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, Verenigde Staten (In het volgende:) 'YouTube'), een bedrijf van de

Google LLC, Amphitheatre Parkway, mountain view, CA 94043, Verenigde Staten (Hierna te noemen: Google,

ein.

Dit, gebruiken we de "Geavanceerde Privacy-modus" optie geboden door YouTube: Als u een pagina die al een ingesloten video aanroept, sluit aan op de YouTube-servers, en terwijl de inhoud vertegenwoordigd door mededeling aan uw browser op de internetpagina. Volgens de gegevens van YouTube is uw gegevens in de "geavanceerde Privacy mode" alleen dan – in het bijzonder welke van onze webpagina's u bezocht, evenals de apparaat-specifieke informatie, met inbegrip van het IP-adres - naar de YouTube-servers in de Verenigde Staten indient, als u de Bekijk de video. Door te klikken op de video, gooi je alleen deze levering.

U bent ingelogd, op hetzelfde moment op YouTube deze informatie zal worden gekoppeld aan uw lidmaatschapsaccount op YouTube. U kunt dit voorkomen door u afmelden voordat u onze website bezoekt van uw Spelersaccount.

De verwerking van persoonsgegevens door Google gebeurt op basis van de standaardbepalingen voor gegevensbescherming van de Europese Commissie conform art. 46, lid 2c AVG. Google heeft bovendien omvangrijke technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of ongeoorloofde vernietiging, abusievelijk verlies, onopzettelijke beschadiging of wijziging alsook tegen ongeoorloofde inzage of toegang tot uw persoonsgegevens. De door Google getroffen maatregelen zijn gecertificeerd volgens de norm ISO/IEC 27001:2013.

Voor meer informatie over gegevensbescherming en hoe YouTube hiermee omgaat, verwijzen we naar de Privacyverklaring van Google.

10. Voor andere doeleinden

Bovendien, vermelden wij uw persoonlijke gegevens aan derden slechts, als:

 • U uw stijl. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. een DSGVO hebben uitdrukkelijke toestemming daartoe gegeven.
 • in het geval dat de verdeling per type. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. c DSGVO een wettelijke verplichting, alsmede
 • Het overdrachttype. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f DSGVO is noodzakelijk voor de vordering, uitoefening of de verdediging van juridische claims en is geen reden om te geloven dat u een dwingende legitieme belang van de non-proliferatie regime van uw gegevens.

 

IV. Cookies en pixeltags

1. Wat zijn cookies en pixeltags?

We gebruiken onze cookies pagina. Dit zijn kleine bestanden die naar uw browser automatisch gemaakt en opgeslagen op uw apparaat (laptop, Tablet, Smartphone etc.), wanneer u onze site bezoekt. Cookies kunnen geen kwaad op uw apparaat die virussen, Trojaanse paarden of andere schadelijke software bevatten.
Informatie wordt opgeslagen in de cookie, elk verband met het gebruikte apparaat. Dit betekent echter niet dat we meteen als gevolg van uw identiteit krijgen.
We gebruiken de pixel-tags (genoemd ook beacons of tracking pixels) in het kader van onze online services. Pixels zijn kleine afbeeldingen die geleverd via de HTML-code van onze pagina worden. Via de pixel-tag zelf, geen informatie wordt opgeslagen op uw apparaat of veranderd, dus zelfs pixels geen kwaad op uw apparaat kunnen, bevatten geen virussen, Trojaanse paarden of andere schadelijke software.
Pixel kan persoonlijke gegevens, zoals uw IP-adres, de verwijzende URL van de bezochte site, de tijd waarop de pixel werd geacht, de browser gebruikt, en eerder instellen cookie-informatie naar een webserver te verzenden. Het is mogelijk om uit te voeren reeks metingen en andere statistische rapporten, die dienen voor de optimalisatie van ons aanbod.
Aan de ene kant, dient het gebruik van cookies om te maken gebruik van onze aanbieding voor u comfortabeler. Dus we zogenaamde sessiecookies, gebruikt om te herkennen dat u afzonderlijke pagina's van onze website al hebben bezocht, bent u al ingelogd aan uw gebruikersaccount of aan het winkelen kar-display. Deze worden automatisch verwijderd na het verlaten van onze site.
Daarnaast gebruiken we ook tijdelijke, zogenaamde comfort-cookies ter verbetering van de gebruikerservaring, gedurende een bepaalde periode bewaard op uw apparaat. Bezoek onze pagina opnieuw te maken gebruik van onze diensten, wordt dit automatisch gedetecteerd dat u reeds met ons en welke inputs en instellingen hebben ze zelfs niet met hen typt. Meestal worden verwijderd na een maximum van 30 dagen. Alleen in het geval van dergelijke comfort-cookies die betrekking op Taalinstellingen hebben sla deze 365 dagen.
Aan de andere kant, zetten we in het kader van terts-verschijnende partij gereedschap cookies en pixeltags te vangen statistisch het gebruik van onze website en voor de doeleinden van het optimaliseren van onze aanbieding voor u om te evalueren (Zie V). Deze analyse, bijhouden en Tageting cookies ons in staat stellen om te ontdekken dat u reeds met ons tijdens het bezoek aan onze site opnieuw. Deze cookies worden automatisch verwijderd na elk na een tijd vastgestelde.

2. Op welke juridische basis berust verwerking met behulp van cookies en pixeltags?

De rechtsgrond voor de verwerking van persoonsgegevens met behulp van cookies en pixeltags hangt af van het soort cookies en pixeltags dat wordt gebruikt. Het gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van de website, dient ter waarborging van ons gerechtvaardigd belang conform art. 6, lid 1, sub. f van de AVG; ons gerechtvaardigd belang vloeit voort uit ons streven u een perfect functionerende en visueel aantrekkelijke website te bieden. Alle andere cookies die niet noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van de website, worden door ons enkel gebruikt met uw toestemming conform art. 6, lid 1, sub. a van de AVG. Via onze ‘cookies acceptatie’-tool kunt u ons niet alleen toestemming geven voor het plaatsen van cookies, maar is het ook mogelijk uw toestemming op ieder willekeurig moment te herroepen. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om alle soorten cookies te accepteren, of uw eigen voorkeuren te selecteren.

3. Wat zijn de opt-out-opties jij hebben?

Voor het toestemmingsbeheer op onze website maken we gebruik van de software van 2020 OneTrust, LLC (Dixon House, 1 Lloyd’s Avenue, Londen EC3N 3DQ, Verenigd Koninkrijk). In dit kader worden de volgende gegevens verwerkt: datum en tijdstip van het bezoek aan de website, browser- en apparaatgegevens, verleende toestemmingen, evenals het IP-adres van het opvragende apparaat. Rechtsgrond is art. 6, lid 1, sub f van de AVG (gerechtvaardigd belang). Uit hoofde van de hiervoor vermelde bepaling, kan het verkrijgen en beheren van de wettelijk vereiste toestemming worden aangemerkt als een gerechtvaardigd belang, omdat er door het gebruik van geanonimiseerde IP-adressen en het inschakelen van een in Duitsland gevestigde dienstverlener slechts sprake is van geringe inbreuk op de rechten van de gebruiker. Toestemmingen en herroepingen worden door OneTrust in opdracht van ons en volgens onze instructies opgeslagen. Rechtsgrond voor de opslag vloeit voort uit artikel 6, lid 1, sub. f van de AVG. Het nakomen van de verantwoordingsplicht conform art. 5, lid 2 van de AVG wordt aangemerkt als een gerechtvaardigd belang. Voor meer informatie over gegevensbescherming bij OneTrust klikt u hier.

V. bijhouden en targeting

De hieronder vermelde en door ons gebruikte tracking- en targetingmaatregelen worden uitgevoerd indien u ons daarvoor toestemming hebt gegeven (zie IV.3).
Met de tracking-maatregelen te gebruiken, willen wij een vraaggerichte ontwerp en het continu optimaliseren van onze website. Aan de andere kant gebruiken wij de maatregelen volgen, te vangen statistisch het gebruik van onze website. Ook, van de werknemers gerichte maatregelen willen we ervoor zorgen dat alleen op uw werkelijke of vermeende belangen georiënteerde reclame u op uw apparaten wordt.
De specifieke doeleinden van de gegevensverwerking en de gegevenscategorieën kunnen worden gevonden in de beschrijving van de juiste tracking tools.

1. affilinet

Op onze site is het te wijten aan onze legitieme belangen. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f DSGVO het netwerk van affilinet GmbH, Sapporo boog 6-8, 80637 München (In de volgende "affilinet") als u wilt gebruiken. We kunnen promotionele inhoud levering en het succes van campagnes analyseren met affilinet.
Binnen deze dienst slaat affilinet de documentatie van transacties (bijvoorbeeld door leads en sales) cookies op apparaten van gebruikers die onze website bezoekt. Deze cookies alleen het doel van de juiste toewijzing van het succes van een advertentie en de overeenkomstige regeling in het kader van het netwerk. Een cookie wordt geplaatst alleen de informatie over als hebt geklikt op een bepaalde reclamemateriaal door een apparaat en in het geval van een bestelling de som van de oder, bestellen van ID, of het nu een nieuwe of bestaande klanten en het tijdstip van de bestelling verwerkt. In de tracking cookies, een individu, maar niet op de individuele gebruiker koppelen ingeschakeld cijfer zal worden gedeponeerd bij de

 • een adverteerder affiliateprogramma
 • de uitgever,
 • de timing van de actie van de gebruiker (Klik of weergave)
worden gedocumenteerd.

U kunt de installatie van cookies verhinderen door het aanpassen van de browsersoftware; Wij wijzen echter dat in dit geval zo niet alle functies van deze website volledig inzetbaar.
Neem nota dat u zal blijven ontvangen van de advertenties na een mogelijk uitschakelen van display Gepersonaliseerde advertenties door affilinet en andere reclame-partners, maar minder nauwkeurig gematched die op uw interesses / uw surfgedrag zijn.
Meer informatie, zie de privacy door affilinet .

2. AWIN

Op onze site is het te wijten aan onze legitieme belangen. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f DSGVO de reclamenetwerk van AWIN AG, Eichhorn weg 3, 10785 Berlijn (In de volgende "Abraham") te gebruiken. We kunnen analyseren promotionele levering van content en het succes van campagnes met behulp van AWIN. Tijdens zijn dienst winkels AWIN voor de documentatie van transacties (bijvoorbeeld door leads en sales) cookies op apparaten van gebruikers die onze website bezoekt. Deze cookies alleen het doel van de juiste toewijzing van het succes van een advertentie en de overeenkomstige regeling in het kader van het netwerk. Een cookie wordt geplaatst alleen de informatie over als hebt geklikt op een bepaalde reclamemateriaal door een apparaat en in het geval van een bestelling de som van de oder, bestellen van ID, of het nu een nieuwe of bestaande klanten en het tijdstip van de bestelling verwerkt... In de tracking cookies, een individu, maar niet op de individuele gebruiker koppelen ingeschakeld cijfer zal worden gedeponeerd bij de

 • een adverteerder affiliateprogramma
 • de uitgever,
 • de timing van de actie van de gebruiker (Klik of weergave)
worden gedocumenteerd.

U kunt de installatie van cookies verhinderen door het aanpassen van de browsersoftware; Wij wijzen echter dat in dit geval zo niet alle functies van deze website volledig inzetbaar. Gelieve Houd er rekening mee dat u nog ontvangt advertenties na een mogelijk uitschakelen van display advertenties door Abraham en andere reclame-partners gepersonaliseerde, maar minder precies afgestemd op uw interesses / uw surfgewoonten. Meer informatie, zie de privacy Vincent en de aanwijzingen aan de cookie opt -uit. Door te klikken op de "opt-out" box is een opt-out cookie de oorzaken, door Abraham dat in de toekomst geen bezoekersgegevens van uw browser op AWIN worden verzameld en opgeslagen. De opt-out cookie is alleen geldig in deze browser en is opgeslagen op uw apparaat. Verwijderen van cookies in deze browser, moet u de opt-out cookie opnieuw instellen.

3. Bing Conversion Tracking

We gebruiken de conversies door Microsoft Corporation, one Microsoft way, Redmond, WA 98052-6399, VS. Hierdoor is ons, de activiteiten van gebruikers op onze website om bij te houden, wanneer zij over advertenties Bing Ads op onze site.
U krijgt over een Bing Ads display op onze site, een cookie op uw computer is ingesteld. Hier zijn de bestelwaarde en de tijd de Microsoft gegevens over het gebruik van de website (bijvoorbeeld, tijd welke gebieden site werd bezocht en die brengt u naar onze website), alsmede in het geval van een order op basis van het Gespeicherzt bestellen opgeslagen. Verzamelen geen informatie die u identificeert.
Indien Microsoft persoonsgegevens naar de VS doorstuurt, gebeurt dit op basis van de standaardbepalingen voor gegevensbescherming van de Europese Unie conform art. 46, lid 2c van de AVG. Microsoft heeft bovendien omvangrijke technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of ongeoorloofde vernietiging, abusievelijk verlies, onopzettelijke beschadiging of wijziging alsook tegen ongeoorloofde inzage of toegang tot uw persoonsgegevens. De door Microsoft getroffen maatregelen zijn gecertificeerd volgens de norm ISO/IEC 27001:2013.

Bovendien, hebben we voltooid een baan verwerking contract voor het gebruik van Bing Ads met Microsoft. Door middel van deze overeenkomst garandeert Microsoft dat ze de gegevens overeenkomstig het Reglement van de bescherming van gegevens verwerken en zorgen voor de bescherming van de rechten van de betrokkene.
Als u niet deelnemen aan het proces voor het bijhouden wilt, kun je ook weigeren de nodige instellen een cookie - over browser instelling die schakelt de automatische instelling van cookies in het algemeen. Voor meer informatie over gegevensbescherming en de gebruikte cookies op Microsoft Bing, op de Microsoft website.

 

4. Econda Web Analytics

Wij gebruiken Web analytics oplossingen voor het optimaliseren van de website en de banken van de gegevens op de achtergrond, de econda GmbH, Eisenlohrstr. 43, 76135 Karlsruhe.
Wanneer de procedures onder een pseudoniem gebruikersprofielen gemaakt. Cookies worden ook gebruikt om dit te doen. De econda GmbH heeft recht op het dragen van het label "Goedgekeurd gegevensbescherming" voor het gebied van "Web winkel beheren".
De gegevens verzameld met econda-technologie zonder uw aparte toestemming niet gebruikt om u te identificeren als een bezoeker van deze website persoonlijk en direct persoonlijke gegevens over de houder van het pseudoniem dus niet samengevoegd.
Gegevensverwerking door econda u op elk gewenst moment met ingang voor de toekomst kunt zijn in tegenspraak met, door u Klik hier. Door te klikken op de "Submit"-vak is een opt-out cookie de oorzaken, door econda, dat in de toekomst geen enkele bezoeker gegevens van uw browser is met econda worden verzameld en opgeslagen. De opt-out cookie is geldig alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt opgeslagen op uw apparaat. Verwijderen van cookies in deze browser, moet u de opt-out cookie opnieuw instellen.
Kijk voor meer informatie op: http://www.econda.de/.

5. Emarsys Webextend

Webextend-tracking cookie/pixel tag: Wij gebruiken de markering van de cookie/pixel van Webextend voor nieuwsbrief op maat voor u en uw belangen, en maken. Wij gebruiken deze bestaande informatie, zoals, bijvoorbeeld, ontvangen en leesbevestigingen via email, informatie over computer en verbinding naar het Internet, besturingssysteem en platform, uw surfen geschiedenis, de datum en het tijdstip van het bezoek van de homepage, producten /. Artikel dat je hebt gekeken. We gebruiken deze informatie in principe in pseudonymised vorm, maar kan ook, als u wilt verzenden u nieuwsbrieven die overeenkomen met uw gebieden van belang. Wilt u gepersonaliseerde advertenties te ontvangen, e-mailnieuwsbrieven, kunt u op elk moment via E-Mail datenschutz@tennis-point.nl tegenspreken. Als alternatief kunt u zich uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.

6. Facebook aangepaste doelgroepen

We gebruiken Facebook Web site aangepaste publiek Facebook Ireland Limited (4 Grand Canal plein, Dublin 2, Ierland) een. Dit is een marketing service van Facebook. Hierdoor kunnen bepaalde groepen van pseudonymized bezoekers van onze site die gebruik maken van Facebook ook, op maat en interesses gebaseerde advertenties weergeven op Facebook.

Op onze website integreert een aangepaste Facebook publiek pixel label. Dit is een Java scriptcode op de niet-persoonlijke informatie door het gebruik van de website zijn opgeslagen. Het gaat hierbij om uw IP-adres, de gebruikte browser en de pagina bron en bestemming. Deze informatie wordt doorgegeven aan de server door Facebook in de Verenigde Staten.

Het doorsturen van voornoemde gegevens naar de VS gebeurt op basis van de standaardbepalingen voor gegevensbescherming van de Europese Commissie conform art. 46, lid 2c van de AVG. Facebook heeft bovendien omvangrijke technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of ongeoorloofde vernietiging, abusievelijk verlies, onopzettelijke beschadiging of wijziging alsook tegen ongeoorloofde inzage of toegang tot uw persoonsgegevens.

Er wordt geëvenaard automatisch, of je hebt een Facebook-cookie opgeslagen. Over de Facebook cookie, het wordt automatisch bepaald, of u behoren tot de doelgroep relevant zijn voor ons. U behoort tot de doelgroep, relevante advertenties door ons worden weergegeven op Facebook. Tijdens dit proces zijn u overeenkomende de gegevens noch door ons noch door Facebook persoonlijk geïdentificeerd.

U kunt de service van aangepaste publiek op de website van Facebook tegenspreken. Aan uw Facebook-account, moet u de instellingen voor Facebook advertenties bereiken na registratie.

Zie voor meer informatie over Facebook privacy, het privacybeleid van Facebook.

Facebook bijhouden uit te schakelen: Klik hier.

7. inspectlet

Deze site maakt gebruik inspectlet, een webanalyse-service die (www.inspectlet.com/). inspectlet maakt een analyse van gebruikersgedrag op onze website (bijvoorbeeld Muisklikken, muisbewegingen, schuiven, activiteiten met formuliervelden). Dit gebruikt inspectlet cookies. Cookies kunnen de erkenning van de internetbrowser. De door de cookie in de pseudonieme gebruikersprofiel gegenereerde informatie zal niet worden gebruikt om u te identificeren als een bezoeker van deze website persoonlijk en niet samengevoegd met uw directe persoonlijke gegevens.
U kunt voorkomen dat de overname van uw gegevens door u onder de volgende link beschikbaar op de website en kies "Opt me out Now" klikken. Hierdoor wordt een "opt-out cookie" in de browser die u gebruikt wanneer u op deze knop klikt. De opt-out cookie is geldig alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt opgeslagen op uw apparaat. Verwijderen van cookies in deze browser, moet u de opt-out cookie opnieuw instellen.
Meer informatie krijgen over het verzamelen van gegevens door inspectlet, in de inspectlet voorwaarden.

8. New relic

We gebruiken de Web analytics service nieuwe relikwie voor de statistische analyse van het verkeer van de bezoeker, die worden aangedreven door de nieuwe relikwie, Inc., 188 speer St, San Francisco, CA 94105, USA. Nieuwe relikwie verzamelt en bewaart gegevens, die met het oog op de analyse van bezoekersgedrag en ter verbetering van het ontwerp van het aanbod, alsmede optimalisering en marketingdoeleinden gebruiksprofielen worden gemaakt onder een pseudoniem. Nieuwe relikwie maakt gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt om te herkennen van de browser en zo een meer nauwkeurige bepaling van de statistische gegevens. Nieuwe overblijfsel zal deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website, om rapporten over website activiteit te monteren en meer met het gebruik van de website en het gebruik van de Internet-gerelateerde diensten te evalueren. Nieuwe relikwie brengt uw directe persoonlijke gegevens met andere gegevens van nieuwe relikwie in verband in ieder geval. Als u niet deelnemen aan het proces voor het bijhouden wilt, u ook de nodige instellen een cookie kunt weigeren - als per browser instelling, die Hiermee schakelt u de automatische instelling van cookies in het algemeen.
Meer details en informatie kunnen worden gevonden in de nieuwe relikwie privacybeleid.

9. Marin

Op deze site zijn met een software van Marin Software GmbH (suite, hoge bleekmiddel 820354 Hamburg) gegevens voor marketing en optimalisatie doeleinden zijn verzameld en opgeslagen, met inbegrip van cookies en pixeltags gebruikt kunt bestellen.
U kunt op een tijdstip met ingang voor de toekomst deze gegevens verzamelen en opslaan door Marin Software GmbH hier tegenspreken. Wanneer u op de knop "Opt-out", een "opt-out cookie" in de browser u gebruikt wanneer u op deze knop te klikken wordt geplaatst. De opt-out cookie is geldig alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt opgeslagen op uw apparaat. Verwijderen van cookies in deze browser, moet u de opt-out cookie opnieuw instellen.

10. Sociomantic / dunnhumby

Wij gebruiken de Sociomantic van de dunnhumby Deutschland GmbH, Paul-Lincke-Ufer 39/40, 10999 Berlijn (www.sociomantic.com). Via deze service, worden gebruikers die onze website al hebben bezocht en zijn geïnteresseerd in het specifieke aanbod, aangepakt door middel van gerichte reclame op de pagina's van de partnernetwerk door Sociomantic weer. De invoeging van reclame wordt gedaan op basis van de informatie over het bezoek van de respectievelijke Internet pagina's, met inbegrip van cookies en pixel-tags worden opgeslagen. Deze cookies worden gelezen in de context van de latere bezoeken voor gerichte productaanbevelingen. Voor dit doel, wordt een willekeurig gegenereerde id-nummer opgeslagen in de cookies. Dit nummer of de details van uw bezoeken aan de websites kunnen worden toegewezen aan u persoonlijk. Noch wij, noch Sociomantic zal deze informatie met persoonlijke gegevens samenvoegen of persoonlijk identificeerbare gegevens over u aan derden verstrekken.
U kunt voorkomen dat het bijhouden (tracking) door Sociomantic door u op deze link klikken en 'Opt-out' activeren de daar verstrekte selectievakje. Dit zal een "opt-out cookie" in de browser plaatsen, u hebt gebruikt wanneer u op deze knop klikt. De opt-out cookie is geldig alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt opgeslagen op uw apparaat. Verwijderen van cookies in deze browser, moet u de opt-out cookie opnieuw instellen.

11. Tradedoubler

Deze website neemt deel aan affiliate programma's van TradeDoubler GmbH, Herzog-Wilhelm-Straße 26, 80331 München ("TradeDoubler"), een service op te nemen van advertenties in de vorm van tekstlinks, image links, reclamebanners of invoermaskers. TradeDoubler maakt gebruik van cookies die zijn opgeslagen op uw computer en pixel-tags waarmee analyse van uw gebruik van de site. Deze informatie, zoals gebruikersverkeer op deze pagina's kan worden geëvalueerd.
Via cookies en pixel tags overgedragen naar een server van TradeDoubler gegenereerde gegevens over het gebruik van deze website (met inbegrip van obfuskierter IP-adressen) en levering van de reclame-formaten zijn en waar het is opgeslagen. Deze informatie kan worden doorgegeven door TradeDoubler contractanten van TradeDoubler. TradeDoubler zal resulteren in uw IP-adres met andere gegevens die u hebt opgeslagen maar niet samen.
U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van de gegevens door TradeDoubler, door u op grond van dit link Klik op de knop 'Bijhouden gelieve nr.'. Deze gebruikt een opt-out cookie, waardoor de toekomstige verwerving van uw gegevens wanneer u deze website bezoekt. De opt-out cookie is geldig alleen in deze browser en alleen voor onze website en wordt opgeslagen op uw apparaat. Verwijderen van cookies in deze browser, moet u de opt-out cookie opnieuw instellen.
Voor meer informatie over het gebruik van gegevens in de privacybeleid door TradeDoubler.

12. Adobe Analytics

We maken gebruik van Adobe Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Adobe Systems Inc. (www.adobe.com). Adobe Analytics maakt gebruik van cookies en pixeltags waarmee u het gebruik van de website kunt analyseren.De informatie die door de cookies en pixeltags over uw gebruik van deze website wordt gegenereerd, wordt verzonden naar en opgeslagen door Adobe-servers in de Verenigde Staten. Het IP-adres wordt vóór verzending ingekort en vervolgens vervangen door een generiek IP-adres (zogenaamde IP-obfuscatie). De verzamelde informatie wordt door Adobe gebruikt om ons te helpen uw gebruikersgedrag te analyseren. We hebben een overeenkomst voor gegevensverwerking gesloten met Adobe. Adobe is volgens deze overeenkomst gehouden gegevens conform onze instructies te verwerken en daarbij de rechten van de personen in kwestie te beschermen en te waarborgen.

Indien Adobe persoonsgegevens naar de VS doorstuurt, gebeurt dit op basis van de standaardbepalingen voor gegevensbescherming van de Europese Unie conform art. 46, lid 2c van de AVG. Adobe heeft bovendien omvangrijke technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of ongeoorloofde vernietiging, abusievelijk verlies, onopzettelijke beschadiging of wijziging alsook tegen ongeoorloofde inzage of toegang tot uw persoonsgegevens. De door Adobe getroffen maatregelen zijn gecertificeerd volgens de norm ISO/IEC 27001:2013.

Ga naar hier voor meer informatie over de privacy van Adobe.
U kunt het opslaan van cookies voorkomen door een overeenkomstige instelling van uw browsersoftware; Houd er echter rekening mee dat als u dit doet, u mogelijk niet alle functies van deze website zo volledig mogelijk kunt gebruiken.

13. Criteo

We gebruiken criteo remarketing. Dit zijn de diensten van criteo (registernummer: 484786249), gevestigd in 32 Rue Blanche, 75009 Paris. Voor reclamedoeleinden maakt onze website gebruik van cookies/reclame-identificatiecodes. Daardoor kunnen wij op websites, in apps en in e-mails van partners onze advertenties tonen aan bezoekers die interesse hebben in onze producten. Retargeting technologieën maken gebruik van uw cookies of reclame-identificatiecodes op basis van uw surfgedrag. Op de volgende websites kunt u zich uitschrijven op deze doelgerichte reclame:
http://www.networkadvertising.org/choices/
http://www.youronlinechoices.com/

Het is mogelijk dat wij data, zoals technische identificatiecodes afgeleid van uw registratiegegevens op onze website of ons CRM-systeem, met onze aangesloten reclamepartners delen. Zo kunnen zij een koppeling maken met uw apparaten en/of uw omgeving en u op uw apparaten en omgevingen een naadloze beleving bezorgen. Voor meer informatie over hun linking capabilities (verbindingscapaciteiten) verwijzen wij u naar hun privacybeleid vermeld op de bovenstaande platformen of hierna.
Privacybeleid van Criteo: https://www.criteo.com/privacy/

14. Google Marketing-platform

We maken op onze website gebruik van het Google Marketing Platform, een webanalyse- en advertentieservice van Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (hierna te noemen: Google. Het platform omvat een combinatie van de Google-producten Google Analytics 360 Suite, Search Ads 360, Display & Video 360, Optimize 360, Tag Manager 360, Attribution 360 en Data Studio. In dit kader worden cookies en pixeltags gebruikt en gepseudonimiseerde gebruikersprofielen aangemaakt (zie ook: IV hierboven). Op deze wijze worden gegevens verzameld over het gebruik van deze website. Het betreft gegevens als:

 • Browsertype/-versie,
 • Gebruikt besturingssysteem,
 • Referral-URL (de pagina waar u vandaan kwam),
 • Hostname van de server (IP-adres),
 • Tijdstip van het opvragen door de server,

en overige gegevens die over het gebruik van onze website worden verwerkt. Om het herleiden tot een persoon te voorkomen, worden alle IP-adressen geanonimiseerd (IP-masking).

Om gebruik te kunnen maken van het Marketing-platform hebben we een overeenkomst voor gegevensverwerking gesloten met Google. Google is volgens deze overeenkomst gehouden gegevens conform onze instructies te verwerken en daarbij de rechten van de personen in kwestie te beschermen en te waarborgen. In bepaalde gevallen wordt informatie ook aan derden verstrekt. Dit is het geval als dit wettelijk is voorgeschreven of wanneer aan desbetreffende derde opdracht werd verstrekt om deze gegevens te verwerken.

Opmerking: De met behulp van het cookie verzamelde informatie over het gebruik van onze website (het IP-adres van de opvragende server, tijdstip van het opvragen, referral-URL en informatie over de gebruikte browser en het besturingssysteem) wordt doorgestuurd naar servers van Google in de VS en daar verwerkt. De VS wordt aangemerkt als een zogeheten onveilig derde land (zie ook: punt III.1 van deze privacyverklaring). Dat betekent dat de Europese Commissie geen adequaatheidsbesluit voor de VS heeft genomen. Uw persoonsgegevens worden daarom in de VS niet op hetzelfde niveau beschermd als in de EU het geval is. Google biedt momenteel ook geen garanties conform art. 46 AVG die het voornoemde gebrek aan bescherming zou kunnen compenseren. Er bestaat dus het risico dat de staat zich toegang tot uw gegevens verschaft, zoals beschreven bij punt III.1. Als u toestemming verleent voor de verwerking van uw persoonsgegevens door Google, geeft u daarmee ook toestemming dat uw gegevens, op basis van art. 49, lid 1, sub. a van de AVG, worden doorgestuurd naar de VS.

Hier vindt u meer informatie over gegevensbescherming met betrekking tot het Google Marketing-platform.

a) Analytics 360 Suite

Door de gebruikmaking van Google Analytics geven wij Google opdracht tot verwerking van de gegevens. Met de verkregen informatie kunnen wij het gebruik van de website analyseren, rapportages over de activiteit op de website opstellen, de bezoekersaantallen vaststellen en marktonderzoek uitvoeren, om op basis daarvan de website af te stemmen op de behoeften van de bezoekers.

Google Analytics wordt door ons uitsluitend gebruikt met actieve IP-masking (anonimiseren van IP-adres). Dat betekent dat IP-adressen van gebruikers binnen de lidstaten van de Europese Unie en in andere staten die de overeenkomst hebben geratificeerd via de Europese Economische Ruimte, worden ingekort. Slechts in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort.

Op onze website zijn de advertentiefuncties van Google Analytics ingeschakeld. Hierdoor kunnen we rapportages opstellen en onze marketingcampagnes afstemmen op doelgroepen gebaseerd op demografische kenmerken zoals leeftijd, geslacht en interesse. De hiervoor benodigde gegevens stammen uit voorgaande campagnes die werden verzameld m.b.v. Google-diensten, zoals advertenties van Google die aansluiten bij een bepaald interessegebied en/of het Google-Display-Netwerk (GDN). Daarnaast gebruiken we ook bezoekersgegevens van websites van derden. Wij kunnen uw identiteit hier niet rechtstreeks van afleiden. Dankzij deze rapportages krijgen we een beter beeld van het gedrag van bezoekers op onze site en de interactie met ons online-aanbod en kunnen we beter tegemoetkomen aan de vraag van de verschillende doelgroepen.

Als u niet wenst dat uw gebruik van onze website in voornoemde rapportages wordt opgenomen, kunt u deze functie via een eigen Google-account in de advertentie-instellingen uitschakelen, of u schakelt het verzamelen van gegevens door Google Analytics uit, zoals hieronder beschreven. U kunt het verzamelen van gegevens ook beperken door niet in te loggen op uw Google-account

We maken geen gebruik van de Universal Analytics met User-ID van Google.

Indien dit nodig is, wordt de verzamelde informatie aan derden verstrekt. Dit is het geval wanneer dit wettelijk is voorgeschreven of wanneer aan voornoemde derde opdracht werd verstrekt om deze gegevens te verwerken.

De met behulp van de cookies verzamelde gebruikersgegevens worden na 14 maanden automatisch gewist.

Voor meer informatie over gegevensbescherming en hoe Google Analytics hiermee omgaat, verwijzen we naar Google Analytics Help. Raadpleeg de Privacyverklaring van Google voor meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens door Google.

b) Google Optimize 360

We maken op onze website gebruik van ‘Google Optimize 360’, een dienst voor webanalyse- en optimalisatie van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (hierna te noemen: Google Optimize). We gebruiken Google Optimize om een aantrekkelijke website te kunnen bieden en de inhoud en de functionaliteit ervan te optimaliseren. We doen dit door nieuwe functies en content aan een percentage van onze gebruikers te tonen en de wijzigingen in het gebruik statistisch te analyseren. Google Optimize is een dienst van Google Analytics (zie paragraaf Google Analytics).

Google gebruikt deze informatie om uw bezoek aan de website te analyseren, rapportages van de optimalisatietests en de bijbehorende activiteit op de website op te stellen, en om ons andere, aan het gebruik van de website en het internet gelieerde diensten te kunnen bieden.

c) DoubleClick Digital Marketing

In het kader van DoubleClick Digital Marketing wordt informatie verzameld en geëvalueerd, om de weergave van reclame te optimaliseren. Deze technologieën stellen ons in staat u gerichte advertenties te tonen die aansluiten bij uw interessegebied. Zo wordt bijvoorbeeld geregistreerd voor welke content u interesse hebt getoond. Met deze informatie, op basis van uw gebruik van onze website, kunnen we u ook op websites van derden advertenties tonen die aansluiten bij uw interessegebied. Het verzamelen en analyseren van gegevens over uw gebruik van onze website gebeurt uitsluitend anoniem en kan niet worden herleid tot uw identiteit.

Bovendien kunt u de instellingen voor de weergave van gerichte reclame door DoubleClick Digital Marketing aanpassen in de advertentie-instellingen van Google.

d) Google Ads (met remarketing)

We maken op onze website gebruik van Google Conversion Tracking en het remarketing-pixel van Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (hierna te noemen: Google). Dit stelt ons in staat advertenties af te stemmen op de behoefte van de klant, het effect ervan te analyseren en de weergave ervan te optimaliseren. We zijn afhankelijk van voornoemde advertentiecontent, om de zichtbaarheid van ons aanbod te kunnen waarborgen.

Als u via een Google-advertentie op onze website bent gekomen, wordt door Google Ads een cookie op uw computer geplaatst. Voornoemde cookies verliezen hun geldigheid na 30 dagen. Als u bepaalde pagina's van onze website bezoekt en het cookie nog geldig is, kunnen Google en ook wij zien dat u op een advertentie heeft geklikt en naar de desbetreffende pagina werd doorgestuurd. Daarnaast maken wij gebruik van informatie over het gebruik van onze website die Google in opdracht van ons verzamelt en analyseert (meer daarover hieronder). Hierdoor kunnen wij u ook op andere websites content tonen die voor u relevant is.

Daarnaast maken we ook gebruik van het remarketing-pixel dat informatie over uw gebruik van deze website verzamelt en analyseert. Hierdoor kunnen wij u ook op andere websites content tonen die voor u relevant is. Volgens Google vindt er geen koppeling plaats van de met remarketing verzamelde data met eventueel door Google opgeslagen persoonsgegevens. Voornoemde gegevens worden bovendien door Google gepseudonimiseerd.

Iedere Ads-klant krijgt een eigen cookie. Hierdoor is het volgen van cookies via de website van Ads-klanten niet mogelijk. Op basis van de met conversie-cookies verzamelde gegevens worden conversie-statistieken opgesteld voor Ads-klanten die voor conversie-tracking hebben gekozen. Als Ads-klant krijgen we inzicht in de bezoekersaantallen die door het klikken op een advertentie werden doorgestuurd naar een webpagina met daarop een conversie-tracking-tag. We ontvangen echter geen informatie die tot uw identiteit herleidt.

De met behulp van het cookie verzamelde informatie over uw gebruik van onze website, welke teksten en producten u hebt aangeklikt en/of welke video's u hebt bekeken, wordt doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen.

De verantwoording voor de verwerking van persoonsgegevens door Google ligt bij Google en is gebaseerd op de standaardbepalingen voor gegevensbescherming van de Europese Commissie conform art. 46, lid 2c van de AVG. Google heeft bovendien omvangrijke technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of ongeoorloofde vernietiging, abusievelijk verlies, onopzettelijke beschadiging of wijziging alsook tegen ongeoorloofde inzage of toegang tot uw persoonsgegevens. De door Google getroffen maatregelen zijn gecertificeerd volgens de norm ISO/IEC 27001:2013.

Hier vindt u de privacyverklaring van Google.

15. pardot

We gebruiken ook de analysetool Pardot van salesforce.com Inc. Er worden maximaal twee cookies ingesteld door Pardot Services. Dit zijn een "Bezoekerscookie" en een "Pardot App Sessiecookie". Het "Bezoekerscookie" genereert een identificatienummer dat wordt gebruikt om de browser van de websitebezoeker te herkennen. Het identificatienummer is een gegenereerde numerieke code die geen betekenis heeft buiten Pardot Services. Het "Pardot App Session Cookie" wordt alleen ingesteld wanneer een klant zich als gebruiker aanmeldt bij de Pardot App. Alle cookies ontvangen alleen de gegenereerde nummercode.

Wij gebruiken Pardot om het gebruik van onze website te kunnen analyseren en regelmatig te verbeteren. Daartoe analyseren wij het gebruikers- of klikgedrag op onze website, zodat wij onze communicatie beter kunnen afstemmen op de behoeften van de klant.

De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website, zoals uw IP-adres, wordt overgebracht naar en door Salesforce opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

In dit verband vindt de verwerking van persoonsgegevens door Salesforce plaats onder de eigen verantwoordelijkheid van Salesforce op basis van de standaardbepalingen inzake gegevensbescherming van de Europese Commissie overeenkomstig art. 46 (2c) DSGVO. Salesforce heeft ook uitgebreide technische en organisatorische maatregelen geïmplementeerd om persoonsgegevens te beschermen tegen onopzettelijke of onwettige vernietiging of onopzettelijk verlies, beschadiging, wijziging, ongeautoriseerde openbaarmaking of toegang.

VI. Gegevens betreft rechten

U hebt het recht:

 • overeenkomstig art. 7 op elk gewenst moment intrekken lid 3 DSGVO uw overeenkomst. Dit heeft het gevolg dat we niet langer de verwerking van de gegevens op basis van deze overeenkomst, voor de toekomst blijven kunnen.
 • overeenkomstig art. 15 DSGVO verwerkt persoonlijke gegevens informatie opvragen over uw VS. U kunt in het bijzonder informatie over de doeleinden van de verwerking, de categorie van persoonlijke informatie, de categorieën van ontvangers waarnaar uw gegevens werden bekendgemaakt of zijn, de geplande opslagperiode, het bestaan van een recht op rectificatie. Verwijderen, beperking verwerking of tegenstrijdigheid, het bestaan van een recht van beroep, de oorsprong van gegevens, zolang deze niet groeiden op met ons, zo goed als op het bestaan van een geautomatiseerde besluitvorming met inbegrip van profilering en indien nodig beschrijvende gegevens vragen om hun details;
 • overeenkomstig art. 16 DSGVO onmiddellijk de aanpassing onjuiste of volledig uw persoonlijke gegevens opgeslagen door ons op de vraag;
 • overeenkomstig art. 17 DSGVO de verwijdering van uw persoonlijke gegevens opgeslagen door ons te eisen, voorzover de verwerking voor de uitoefening van het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie, om te voldoen aan een wettelijke verplichting, om redenen van openbaar belang of is nodig om te beweren oefening of verdediging van juridische claims;
 • overeenkomstig art. Hiervoor, voor zover de juistheid van de gegevens geweigerd, de verwerking is onwettig, maar verwerpen de verwijdering en we de gegevens niet langer nodig zijn, maar deze 18 DSGVO de beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens aan de Moeten de uitoefening, de uitoefening of de verdediging van juridische claims of ingevolge art. 21 DSGVO ingevoegd object op de verwerking;
 • overeenkomstig art. 20 DSGVO om uw persoonlijke gegevens die u heeft verstrekt naar ons, in een gestructureerd, gemeenschappelijk en machine-lees-baar formaat, of aan te vragen van de levering naar een andere ten principale en
 • overeenkomstig art. 77 DSGVO om een klacht bij een toezichthoudende autoriteit. Meestal kunt u terecht voor dit aan de toezichthoudende autoriteit van hun gebruikelijke woon-of verblijfplaats of werkplek, ons hoofdkantoor.

Om te oefenen hun getroffen rechten ten opzichte van ons, neem contact op met datenschutz@tennis-point.nl

VII. Recht van bezwaar volgens artikel 21 GDPR

Als uw persoonlijke gegevens op basis van legitieme belangen overeenkomstig art. 6 ABS. 1 S. 1 verlicht. f DSGVO worden verwerkt, hebt u het recht, overeenkomstig art. 21 DSGVO object in te voegen op de verwerking van uw persoonsgegevens, tenzij om redenen die voortvloeien uit uw specifieke situatie of de oppositie is gericht tegen directe marketing. In het laatste geval heb je een algemeen recht van de oppositie, die zal worden uitgevoerd zonder vermelding van een bepaalde situatie door ons.
Zou u gebruik van uw recht van bezwaar, gewoon een e-mail naar datenschutz@tennis-point.nl

VIII. Gegevensbeveiliging

Alle persoonlijk door u verstrekte gegevens worden gecodeerd met het gemeenschappelijke en veilige standaard TLS (transport layer security). TLS is een veilige en beproefde standaard, die kan worden gebruikt bijvoorbeeld in online bankieren. Aangegeven door een beveiligde TLS verbinding op de bijgevoegde s-http (d.w.z. https://...) in de adresbalk van uw browser, of op het hangslotsymbool boven in uw browser.
De passende technische en organisatorische maatregelen voor beveiliging, gebruiken we uw gegevens tegen toevallige of opzettelijke manipulatie, gedeeltelijk of volledig verlies, vernietiging of onbevoegde toegang van derden te beschermen. Onze veiligheidsmaatregelen worden doorlopend verbeterd volgens de technologische ontwikkeling.

IX. Actualiteit en wijzigen van dit privacybeleid

Dit privacybeleid is momenteel geldig en heeft de status mei 2021.
Als gevolg van de verdere ontwikkeling van onze website en aanbiedingen daarop of als gevolg van gewijzigde wettelijke of reglementaire vereisten, kan het noodzakelijk worden om dit privacybeleid te wijzigen. U kunt de actuele gegevensbeschermingsverklaring te allen tijde raadplegen en afdrukken op de website https://www.tennis-point.nl/privacyverklaring/.

X. Advertenties via e-mail

In het kader van de wettelijke toestemming hebben we het recht om het e-mailadres te gebruiken dat u hebt opgegeven bij de aankoop van een betaalde service voor directe reclame voor uw eigen, vergelijkbare producten of services. Als u niet langer reclame voor vergelijkbare producten of diensten wenst te ontvangen, kunt u te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van uw e-mailadres, zonder dat dit gepaard gaat met andere kosten dan de transmissiekosten volgens de basistarieven. U kunt zich afmelden voor de productaanbevelingen door te klikken op de link waarmee u zich afmeldt bij elke mailing of door een e-mail te sturen naar info@running-point.nl
Met betrekking tot de concrete afhandeling van de e-mailverzending verwijzen we naar II.7 van deze verklaring.